Nike skor finns nu

 
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> field of 64
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cxddddJoined: 20 Apr 2018
Posts: 3

PostPosted: Fri Apr 20, 2018 8:57 am    Post subject: Nike skor finns nu Reply with quoteFall är här, Nike skor Ny och det är dags för skörd. Nike har skördat en mördare ""Wheat"" Air Max 95, och den är redo för marknaden, men har du någonsin velat veta vad som är så bra om någonting "Vete?"

"Wheat" Nike skor finns nu colorway har varit i toppen av många sneakerheads listor i åratal. 90-talet tog med sig kändisarnas revolution om Timberlands under show och musikvideor. Nike plockade upp denna trend och har släppt sneaker efter sneaker klädd i Vete. Air Max 95 är en av de mest eftertraktade siluetterna i Air Max-linjen, kombinerar den med den hetaste fallfärgen och Nike Air Max 95 "Wheat" kan vara toppsäljaren i årets "Wheat" -samling.

Med konstruktion Nike skor rik storlek inspirerad av mänsklig anatomi var Nike Air Max 95 en omedelbar klassiker, och den är mest känd inom Air Max-linjen med sneakers. Först utsläppt 1995 var Air Max 95 tänkt i den legendariska designern Sergio Lozano. Medan han fick negativ feedback under utvecklingen, anses 95 av många vara "The Air Max." Sneakern såg lite innovation med den skiktade konstruktionen, 270 graders luftenhet och luftenheten i framfoten. Luftenheterna i denna silhuett hade varierande PSI i hälen.

Konstruerad air max 95 og med lager av vete och beige nubuck är Air Max 95 "Wheat" ett fantastiskt tillskott till "Wheat" -samlingen. Beige mesh och bruna spetsar slingrar lägger till några olika nyanser till det övre, och innerfodret är mörkt brunt. Den neutrala övre sitter på grått-grönt mellansula med synliga luftenheter, och "Vete" -synet är färdigt av gummiytan.

http://www.guldrea.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> field of 64 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group