New Balance 247 Luxe Copper Rose

 
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> Steak Me!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
g2232so0Joined: 15 Oct 2019
Posts: 3

PostPosted: Tue Oct 15, 2019 6:37 am    Post subject: New Balance 247 Luxe Copper Rose Reply with quote
Præsenteret ovenfor er halvdelen af ​​den helt nye New Balance Sneakers 2019 Classic Pack, der tager den moderniserede livsstilsløber og dækker den i en Navy-overdel konstrueret af mesh, syntetisk nubuck, en neopren bootie til den lette pasform. Med kontrast er hits fra Infrarød på “N” -mærket på sidepanelerne og mellemsålen. Yderligere hits af hvidt på REVlite mellemsål afslutter det patriotiske look på denne New Balance 247.


New Balance Sneakers Green bliver lidt dekorativ med denne nye colorway, der nu kun er tilgængelig for kvinder. Den nye livsstilsilhouet fra New Balance er dækket i en slankt sort overdel, og har læder på størstedelen af ​​den øvre sammen med meshdetaljer ved tå og på ankel / tunge. Der er anbragt perforeringer på tåen for lidt ekstra ventilation. Højdepunktet i dette par er det sort / hvide knæktryk, der ses omvikles omkring ankelen og hælen. En hvid RevLite mellemsål og sort gummi ydersål kompletterer udseendet.


New Balance Sneakers Women er en helt ny stil fra mærket Boston-fodtøj og er nu tilgængelig i bordeaux. Modellen er udstyret med matchende snørebånd og branding på siderne med den dristige farvetone, der dækker hele nubuck- og læderoverdel med perforeringer på tå. En hvid Revlite mellemsål og sort gummi ydersål komplet slank stil helt.


Dernæst næste til New Balance 247 Luxe Copper Rose, er denne rene Bourgogne colorway, der skulle berettige et sted i din Fall sneaker rotation. New Balance 247 er konstrueret af en bordeaux-ruskind og er også forsynet med neoprenfor, så skoens komfort passer til dens æstetik. Yderligere funktioner inkluderer den perforerede detalje på tåen, underskriften "N" -mærke præget på sidepanelet og den hvide REVlite-sål placeret nedenfor.


https://www.justshopclub.com/
_________________
2019 Air Jordan Scarpe Saldi
Air Jordan 1 Low Starfish
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> Steak Me! All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group