Nike Air Skylon 2 Armory Navy

 
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> Politiking
View previous topic :: View next topic  
Author Message
53m44yq8Joined: 26 Mar 2020
Posts: 3

PostPosted: Thu Mar 26, 2020 8:22 am    Post subject: Nike Air Skylon 2 Armory Navy Reply with quote
Mesh og ruskind belagt i hvide og Nike Skor Gul neutraler skaber et strømlinet look på den øverste, mens Swooshes af sort læder skaber en definerende kontrast. De gyldne og turkise nuancer tager midten af ​​kvarteret og er omtalt i en ombré-lignende behandling. Yderligere hits af de lyse farver tilføjes i detaljer såsom tungeforing, indersål, hællogo og farveblokerede elementer på ydersålen. Et "Air Skylon 2" -logo i skriftstil-skrift giver branding ved hælen, afrunder sneakeren.


Efter sidste sommers debut af Nike Skor Dam Rosa modellen og den efterfølgende samarbejdsversion med Fear of God har Nike frigivet retrosilhouetten i en "University Gold" og "Spirit Teal" -kombination for den aktuelle sæson. Den seneste udgave af fodtøjet er indstillet på et sprødt hvidt fundament, mens de cool-mødes-varme farvetoner skinner på detaljerne igennem.


Denne variation af retroløberen flaunts et monokromatisk tema bestående af Nike Skor Nye Modeller. Sportsligt mesh, læder og 3M reflekterende ruskind er højdepunktet rettet mod dets tungeområde med et vippesnøringssystem samt på indlægssålerne, der har ordene “Air Fear of God” trykt. Endelig frygter Fear for God og Nike Air på hælene, efterfulgt af en kontrasterende sejlgummisål design


Nike vil tilføje deres seneste Nike Air Skylon 2 Armory Navy lineup med endnu et nyt pulserende tilbud af silhuetten. Skoen er konstrueret i en blanding af mesh og ruskind belagt med en Off-White overlay fremhævet med Volt og Blue gradienttoner på kvartpanelet, tå, tunge og hæl. Crimson tumlede læder-Swoosh-logoer på siderne, “Air Skylon 2” -logo i manuskriptsstil og Nike Air-hæle afslutter designet.


https://www.udsalgskrs.com/
_________________
Scarpe Adidas Saldi
Adidas Sobakov Legend Marine
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> Politiking All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group