Adidas Pod S3.1 Core Black

 
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> Politiking
View previous topic :: View next topic  
Author Message
os8fdvg5Joined: 23 Feb 2021
Posts: 3

PostPosted: Tue Feb 23, 2021 6:13 am    Post subject: Adidas Pod S3.1 Core Black Reply with quote
Skons svarta överdel accentueras med elastiska rea-skor.com i bungee på hälen och tungan, placerad ovanpå skoens distinkta delade mellansula, med stödjande EVA-gummi i framfoten och Boost-dämpning i hälen. För denna iteration har bron gjorts i en skimrande färg, i kontrast till skoens diskreta svarta och vita kärnfärg.


Skor Adidas Vita debuterade redan i juni, och sedan dess har Three Stripes släppt över ett dussin färger. Nästa upp för silhuetten är en kommande “Traffic Warden” iteration som nickar till trafikofficerens uniformer. Denna version har en svartstickad övre med matchande svarta tre ränder på sidan, medan tre broderade kinesiska tecken täcker den mediala framfoten.


Nu kommer den att släppas i en helt ny "Traffic Warden" -färg, med både speciella Adidas Pod S3.1 Core Black detaljer och djärva färgstycken inspirerade av trafikofficers uniformer. En svart stickad övre med svart Three Stripes-märke ger en solid bas för att låta accenterna sticka ut och sticka ut som de verkligen gör. Djärva neongula remsor dyker upp både i botten och överst i halsen, varav den senare faller hela vägen ner till mellansulan på sidosidan.


Denna version har en Toppkvalité tvåfärgad look med mörkgrå som täcker hälområdet, medan framfoten och tåboxen är insvept i vitt nät med svarta underlägg. White Boost på hälen, EVA-skum i framfoten och Volt på plastfoten kompletterar designen.


https://www.rea-skor.com/
_________________
Nike Sneakers Green
Nike Air Max 95 Utility Villain Red/Laser Crimson/Black
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> Politiking All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group