adidas alphabounce instinct

 
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> field of 64
View previous topic :: View next topic  
Author Message
g9sky3qgJoined: 07 Aug 2021
Posts: 2

PostPosted: Sat Aug 07, 2021 5:37 am    Post subject: adidas alphabounce instinct Reply with quote


Formen på Alphabounce -skor kom från att använda Aramis motion capture -teknik adidas skor herr för att mäta fotmekanik när en idrottsman rör sig. Genom rörelsessensor fångade systemet belastningen och spänningstrycket som orsakas av olika material mot foten. Denna insikt som utvecklarna fick resulterade i en tekniskt avancerad löparsko utformad för att stödja olika atletiska rörelser i träning, vilket hjälper idrottare att få en fördel i sitt spel.

Flexibel och lever upp den Bounce -teknik som Adidas använder. Tiden var att Adidas skor var på den hårda sidan, men i dagarna är det långt borta. Det 100% autentisk finns en mjuk skumkärna i en fastare, formpressad EVA -mellansula som gör dem mycket mer förlåtande, ur den mjuka och lyhörda tankeskolan. 10 mm -differensen är också mycket tillmötesgående och lätt att vänja sig vid - en vadderad sko som erbjuder acceptabelt stöd, spot on.

Gå utöver vad du tror att du kan åstadkomma i adidas alphabounce bortom löparskor. Konstruerad med silhuetten du känner och älskar, tar alphabounce adidas alphabounce instinct bortom din löpning till nya nivåer med en mångsidig design som gör att du enkelt kan gå från en uppvärmning till en cross-training. Den bounce ™ -dämpade mellansulan ger energi varje steg du tar, medan en sömlös smidd övre kramar om din fot och stöder snabba rörelser.

Alla tre skor har ett adidas skor unikt snörningssystem som når ner till mittfoten och ansluts med ett djärvt plastskaft. En tjock grå mellansula som har en generös portion av Bounce -dämpning i hälen ger dämpning, medan en Continental -gummi yttersula ger enastående hållbarhet och kompletterar skons futuristiska utseende.

https://www.rea-skor.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> field of 64 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group