Nike Air Vapormax Plus Triple Grey

 
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> field of 64
View previous topic :: View next topic  
Author Message
at3te05qJoined: 07 Oct 2019
Posts: 2

PostPosted: Mon Oct 07, 2019 1:05 am    Post subject: Nike Air Vapormax Plus Triple Grey Reply with quote
Som et nik til Nike Air Vapormax Plus Sale fra 1998 skabte Nike den hybrid Air VaporMax Plus silhuet. For sin seneste udgivelse ankommer skoen i et humlefarveskema. Det har en gulbaseret overdel med et sortstøbt TPU-bur som en direkte tilbagekald til det originale 1998-design. En gul mellemsål oven på en klar-til-sort VaporMax-sålenhed i fuld længde afslutter designet.


Nikes fan-favorit Nike Air Vapormax Plus Orange silhuet vender tilbage i en ny farve. Detaljering inkluderer en lyseblå og lyserød overdel, der giver plads til dybere toner i hele trænerens tunge og hæl. Kassetten er lavet med et lyst hvidt plastmateriale, der minder om en muslingeskal. Derudover fremstiller vi også en hvid Cushlon mellemsål og en krystal VaporMax-enhed, som skoen hviler på. Branding holdes minimalt og vises i en toneskygge nær bagsiden af ​​sneakeren.


I dag holder Swoosh-hybrid Nike Air Vapormax Plus Herre i gang med en blanding af sort og ulvegrå. Farvekombinationen kører på det øverste og er forbundet med subtile grafik, der hovedsageligt ses på kassen. Dens webbed-overlay vender også tilbage med en gennemskinnelig-til-farvegradient fra mellemsål til øjenlys. Endelig ser Air VaporMax Plus to endelige opgraderinger i form af tumlet læder på sin hæl plus en subtil Swoosh-insignier på hver side og medial side.


Nike Air Vapormax Plus Triple Grey er et direkte nik til forud for sin tid Air Max Plus, der oprindeligt debuterede tilbage i 1998. Næste op til silhuetten er en kommende "Blue Force" iteration. Det kommer klædt i en kombination af hvid, der dækker hele overdelen med blandinger af blå toner på plastikburets overlay, hæl og VaporMax-sålenhed i fuld længde.


https://www.udsalgskrs.com/
_________________
Nike Shoes For Women Sale
Nike Air Max Plus Black/Flash Crimson/Kinetic Green
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> field of 64 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group