Adidas I-5923 Chalk Blue

 
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> field of 64
View previous topic :: View next topic  
Author Message
g1inkgypJoined: 05 Mar 2020
Posts: 3

PostPosted: Thu Mar 05, 2020 7:08 am    Post subject: Adidas I-5923 Chalk Blue Reply with quote
Adidas Sko Blå silhuet - tidligere kendt som Iniki Boost - er udstyret med en livsstilsklar øverste top på en fuldlængde Boost-mellemsåleenhed til heldags komfort beregnet til at bæres i enhver situation. Ankommer næste forhandler vil være et velkendt Wu-Tang-inspireret farveskema, der kombinerer de øjeblikkeligt genkendelige sort og gule nuancer i en af ​​verdens mest ærbødige hiphop-grupper.


Denne iteration har en helt sort overdel Adidas Sko Dame i en blanding af elastisk mesh med tonale tre striber på siderne og ruskindoverlejringer på hælbenken og tåområdet. Læder bruges på hælen, mens du sidder ovenpå en sort Boost mellemsål og matchende gummi ydersål.


Denne seneste iteration af Adidas Sko 2020 tager en pulserende gul skygge på oversiden, der er konstrueret af mesh sammen med ruskindoverlejringer. Kontrastpunkterne kommer fra adidas-branding på tungen og hælen, som er blevet udført i hvidt og de sorte tre striber, der er mærket på sidepanelerne. Efter at have afsluttet designet har vi en hvid mellemsål i Boost i fuld længde og en ydersål i gummigummi.


Adidas I-5923 Chalk Blue der tilføjer en moderne komfort til en løber fra 70'erne. Denne iteration kommer klædt i en klassisk farvetone i humler. Den har en fuld gul letvægts overdel med syntetisk ruskindoverlejringer. Sort tre striber på siden oven på en mellemsål i hvid Boost i fuld længde og ydersål af gummigummi afslutter designet.


https://www.skonmd.com/
_________________
Nike Scarpe Verdi
Nike Air Max 1 Sandy Suede
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> field of 64 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group