Adidas Ultra Boost 2019 Grey Two/Shock Cyan

 
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> field of 64
View previous topic :: View next topic  
Author Message
g1inkgypJoined: 05 Mar 2020
Posts: 3

PostPosted: Thu Mar 05, 2020 7:09 am    Post subject: Adidas Ultra Boost 2019 Grey Two/Shock Cyan Reply with quote
Med den nya Primeknit-konstruktionen på den övre, kommer denna Adidas Skor Herr Grå som domineras av Solar Red på majoriteten av de övre tillsammans med kontrasterande svarta detaljer på stänkskyddet och ankel / hälområdet. Mer solröd kan sedan ses i den nya sidopanelsburet, snören, tungetagen och den nya hälbänken. En svart Boost mellansula och matchande Continental gummi yttersula.


Det börjar med en livlig solgul och vit Adidas Skor Svart övre försiktigt kontrast av den blå stickning under. Tillagda detaljer om skon inkluderar den genomskinliga spetsburen, Blå klädsel på häl spetsklämmorna, White Boost mellansula och svart gummi yttersula. SNS-varumärket på klackarna och de co-märkta inläggssulorna ger dem en ännu mer samverkande känsla.


Denna återgivning av sneakeren gör det rena temat över sin sömlösa konstruerade adidas Primeknit Adidas Skor Running övre, medan den är detaljerad med en 3D-hälram för att ge en låst passform för naturlig hälrörelse och toppad av en vit Boost mellansulaenhet.


Skon gör en mörkgrå Adidas Ultra Boost 2019 Grey Two/Shock Cyan konstruktion med kontrasterande vita accenter, medan rödbrun träffar också implementeras i hela. Andra detaljer inkluderar en blå "Millennium Falcon" -logotyp tryckt på tungan, medan hälområdet har texten "Jump to Lightspeed." Slutligen avslutas temat med en grafik av Millennium Falcon tryckt på den mörkgrå Boost mellansula för att runda den ut.


https://www.rea-skor.com/
_________________
Nike Scarpe Verdi
Nike Air Max 1 Sandy Suede
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Bluff Forum Index -> field of 64 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group